DomovNaši krajiMarella Discovery 2 v Koper pripeljala novih 1800 potnikov

Marella Discovery 2 v Koper pripeljala novih 1800 potnikov

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes je kot četrta v tem koncu tedna v Koper priplula potniška ladja Marella Discovery 2, ladjarja Marella Cruises, s katero je k nam prišlo več kot 1800 potnikov in nekaj manj kot 800 članov posadke. Številni med njimi bodo dan izkoristili za potepanje po mestnih ulicah, kjer bodo občudovali lepote in znamenitosti starega mestnega jedra Kopra.

Potem ko smo pred dnevi na potniškem terminalu v Kopru lahko občudovali najprej Seven Seas Voyager, Norwegian Spirit in nato včeraj še Mein Schiff 2, je danes tam privezana še Marella Discovery 2. Skupaj bo tako ta konec tedna s potniškimi ladjami Koper obiskalo 6500 potnikov in nekaj manj kot 3000 članov posadke.

264 metrov dolga potniška ladja Marella Discovery 2, ki se ponaša s kar 918 kabinami, pestro izbiro različnih restavracij in barov, na svojem krovu nudi vse udobje, ki si ga gostje lahko zaželijo. Tako lahko recimo v večernih urah obiščejo kino na prostem in si na prostranem morju pod zvezdami ogledajo enega od novejših celovečercev, se preizkusijo v plezanju na sodobni plezalni steni, odigrajo igro minigofa, uživajo v večernih gledaliških predstavah in glasbenih dogodkih ali pa se že čez dan razvajajo v centru dobrega počutja, v okviru katerega so uredili tudi notranji bazen.