DomovNaši krajiMedijski portal eKoper z novo podobo in vsebinami

Medijski portal eKoper z novo podobo in vsebinami

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Z današnjim dnem je medijski portal eKoper nadgrajen z novo podobo in razširjenimi vsebinami.

Na Mestni občini Koper se zavedamo, da se navade in zahteve naših bralcev nenehno spreminjajo, zato se trudimo slediti najnovejšim trendom digitalne komunikacije. S tem namenom smo prenovili podobo našega medijskega portala in ga razširili z novimi vsebinami, ki jih bomo nadgrajevali tudi s predlogi naših bralcev.

Medijski portal eKoper je v zadnjih štirih mesecih zabeležil več kot 38.500 obiskovalcev. Foto: ekoper.si

Nadgradnja komuniciranja z občankami in občani

Modernizacija komuniciranja je nujna za vsako občino, ki želi javnost informirati o dogajanju in hkrati poskrbeti, da informacije javnost tudi zares dosežejo. Vsekakor pa medijski portal eKoper pomeni velik korak naprej v komuniciranju Mestne občine Koper z javnostmi na lokalni in tudi na nacionalni ravni.

Medijski portal eKoper bo še naprej sledil svojemu poslanstvu, in sicer nadgradnji komuniciranja Mestne občine Koper z občani ter promociji občine. »Temeljna namena vzpostavitve portala eKoper sta bila dva. Najprej želja, da se z modernim orodjem nadgradi komuniciranje Mestne občine Koper s svojimi občani. In potem seveda tudi želja, da se naš kraj v slovenskem prostoru promovira in da prek portala krepimo pozitivno podobo Kopra kot modernega, urejenega, uspešnega in živega mesta, ki se ga splača obiskati,« poudarja Sebastjan Jeretič, odgovorni urednik portala eKoper.

Novost portala so sproščujoče vsebine

Prenovljen medijski portal je zasnovan kot novičarski portal, ki bo še naprej obveščal občanke in občane o dogodkih in aktualnih problemih v Mestni občini Koper. Tem temam eKoper, ki je v zadnjih štirih mesecih zabeležil več kot 38.500 obiskovalcev, namenja kar 93 % svojega medijskega prostora.

Poleg tega bo portal ponujal ažurne informacije splošnega značaja, ki so vezane na področje Mestne občine Koper in tudi širše. Novost portala bodo sproščujoče vsebine s področij zdravja, zabave, kulinarike, mode, estrade, tehnologije, turizma …*