DomovNaši krajiMK Kondor na dobrodelnem obisku Obalnega zavetišča za živali

MK Kondor na dobrodelnem obisku Obalnega zavetišča za živali

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprski župan Boris Popovič se je v minulem vikendu pridružil skupini več kot 20 motoristov iz Moto kluba Kondor Slovenija, ki so obiskali Obalno zavetišče za živali in obdarili oskrbovane pse in mačke obdarili z goro hrane za živali.

Moto klub Kondor Slovenija, ki ima od lani svoje klubske prostore v Vanganelu, sicer že vrsto let sodeluje pri družbeno koristnih projektih. Člani kluba na tak način, poleg širjenja kulture vožnje in pomena prometne varnosti, aktivno sodelujejo na različnih področjih, kar so dokazali v številnih dobrodelnih akcijah.

Med drugim so sodelovali pri nakupu motorja za obalne reševalce, zbirali so pomoč za prizadete v popolavah na Štajerskem in Koroškem pa tudi na Balkanu, denar so darovali tudi pomoči potrebnim otrokom, redno se udeležujejo tudi krvodajalskih akcij.

Član moto kluba Kondor Slovenija Stjepan Vincek je ob robu dobrodelnega obiska dejal, da je „pri akciji zbiranja hrane sodelovalo več kot 30 članov in simpatizerjev kluba, nekateri danes žal niso imeli možnosti priti z motorjem, vendar smo mi prinesli tudi njihove donacije. Obalno zavetišče obiskujemo četrtič in se bomo z gotovostjo še vrnili. Sicer pa smo vedno pripravljeni pomagati, tam, kjer se izkaže potreba, tako za živali kot za ljudi. Vedno smo in bomo pripravljeni pomagati, kolikor je le v naših močeh“, je dejal Vincek.