Občina objavila razpise in natečaje za prosta delovna mesta

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je pred dnevi objavila več javnih razpisov in natečajev za zasedbo prostih delovnih mest, na katera se lahko zainteresirani kandidati prijavijo do vključno ponedeljka, 27. julija. Pogoji za prijavo so opredeljeni v posameznem razpisu oziroma natečaju. Več si lahko preberete na uradni spletni strani MOK.

Med objavljenimi razpisi sta dva za zasedbo strokovno-tehničnega delovnega mesta, in sicer Mestna občina Koper išče strokovnega sodelavca za upravnopravne zadeve v Oddelku za prostorsko načrtovanje in urejanje prostora v Uradu za prostorski razvoj in nepremičnine. Enega strokovnega sodelavca iščejo tudi v Službi za investicije. Dve prosti delovni mesti sta objavljeni v sklopu Javnega natečaja za višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila v Sekretariatu občinske uprave, eno pa v sklopu Javnega natečaja za višjega svetovalca (za prostorsko načrtovanje in urejanje prostora) v Oddelku za prostorsko načrtovanje in urejanje prostora v Uradu za prostorski razvoj in nepremičnine.

Kandidati, ki se prijavljajo na delovno mesto strokovnega sodelavca za upravnopravne zadeve v Oddelku za prostorsko načrtovanje in urejanje prostora v Uradu za prostorski razvoj in nepremičnine, morajo med drugim imeti visokošolsko strokovno izobrazbo ali visokošolsko univerzitetno izobrazbo. Občina bo na tem delovnem mestu zaposlila enega sodelavca za določen čas dveh let, s polnim delovnim časom, čigar naloga bo predvsem pomoč pri pripravi Občinskega prostorskega načrta.

V drugem razpisu, in sicer za strokovnega sodelavca za investicije v Službi za investicije, občina za nedoločen čas išče enega sodelavca. Ta mora med drugim imeti visokošolsko strokovno izobrazbo ali visokošolsko univerzitetno izobrazbo in najmanj tri leta delovnih izkušenj, zaželene pa so izkušnje (eno leto) z delom na investicijskih projektih.

Kandidati, ki se bodo prijavili na prosto delovno mesto za višjega svetovalca (za prostorsko načrtovanje in urejanje prostora) v Oddelku za prostorsko načrtovanje in urejanje prostora v Uradu za prostorski razvoj in nepremičnine, morajo prav tako imeti visokošolsko strokovno izobrazbo ali visokošolsko univerzitetno izobrazbo in najmanj štiri leta delovnih izkušenj. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za nedoločen čas, s polnim delovnim časom.

Tudi na javnem natečaju za višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila v Sekretariatu občinske uprave iščejo kandidata, ki bi ga zaposlili za nedoločen čas. Imeti mora visokošolsko strokovno izobrazbo ali visokošolsko univerzitetno izobrazbo in najmanj štiri leta delovnih izkušenj, zaželene so tudi dvoletne izkušnje na področju javnih naročil.

Pri razpisanih prostih delovnih mestih gre za nadomeščanje oseb, ki so se upokojile. Rok za oddajo vlog je enoten za vse razpise, in sicer ponedeljek, 27. julij.

Razpisi so objavljeni na povezavah: