Projekt Uživajmo ob morju požel val zanimanja

Naši krajiNoviceObvestilaProsti časŠportTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Včeraj so v centru vodnih športov in aktivnosti Active Koper v Žusterni organizirali prvi dan projekta Uživajmo ob morju, ki je s pestro ponudbo brezplačnih aktivnosti pritegnil številne obiskovalce vseh starosti in različnih zanimanj za vodne aktivnosti.

Organizatorji projekta tudi danes, med 17. do 20. uro, vabijo v center vodnih športov v Žusterni, kjer bodo prav vsi obiskovalci lahko spoznali aktivnosti športnih društev Kite klub Koper, Kajak kanu klub Žusterna, Društvo Oceandiving, Klub jadralcev na deski Bum, Lokostrelski klub Ankaran, Surf klub Tribu, Društvo Porporella in Športno društvo 3šport.

Namen projekta je predstaviti pester nabor vodnih športov, ki jih ponujajo koprska športna društva, hkrati je želja Športne zveze Koper posameznike prepričati in spodbuditi k redni športni vadbi. Ob spoznavanju aktivnosti na stojnicah se bo mogoče brezplačno preizkusiti v plavanju, potapljanju, kite surfu, kajaku in kanuju, jadranju na deski, lokostrelstvu, SUP-u in se zapeljati s pedalinom.

Projekt se izvaja ob upoštevanju vseh zdravstvenih ukrepov v zvezi s COVID-19, omogočata pa ga Fundacija za šport in pokrovitelj koprskega športa Luka Koper.

Foto: Športna zveza Koper