DomovNaši krajiOd ponedeljka nov parkirni režim v Žusterni

Od ponedeljka nov parkirni režim v Žusterni

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Na treh javnih parkiriščih v Žusterni – na ulici Dolga Reber, na Krožni cesti in na Moletu – bo s ponedeljkom parkiranje plačljivo. Režim bo veljal vse dni v tednu, za vsako uro parkiranja bo treba odšteti en evro. Spreminja se tudi režim na makadamskem parkirišču, kjer bo parkirnino mogoče plačevati le po urni postavki.

Od ponedeljka, 25. julija, bo na makadamskem parkirišču v Žusterni parkiranje mogoče plačevati le po urni postavki. Režim sicer ostaja nespremenjen, parkiranje bo plačljivo vse dni v tednu, za uro parkiranja bo treba odšteti en evro. Občani bodo imeli še naprej možnost parkiranja z abonmaji, in sicer s posebnim abonmajem za 10 evrov/mesec, s splošnim parkirnim abonmajem za 20 evrov/mesec ali brezplačnim jutranjim abonmajem, ki si ga za parkiranje med 6. in 9. uro zjutraj lahko uredijo na prodajnem mestu Marjetice Koper.

Plačljiv režim bo prihodnji teden začel veljati tudi na parkirišču na ulici Dolga reber (pod bazenom), na Krožni cesti in na Moletu. Parkiranje bo plačljivo vse dni v tednu, 24 ur na dan, za prvo uro parkiranja in vsako naslednjo bo treba plačati en evro.

Foto: MOK