DomovNaši krajiOdprte prijave za prireditev Koper na dlani

Odprte prijave za prireditev Koper na dlani

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Krajevne skupnosti in turistična društva se lahko do 10. maja prijavijo za sodelovanje na tradicionalni majski prireditvi Koper na dlani, ki bo letos v soboto, 18. maja.

Tradicionalna majska prireditev Koper na dlani – predstavitev krajevnih skupnosti in turističnih društev Mestne občine Koper bo tudi letos na prav poseben način popestrila dogajanje v občini. Prireditev bo v soboto, 18. maja, med 9. in 17. uro potekala vzdolž Pristaniške ulice in na drugih lokacijah ob morju v Kopru. Po minulih uspešnih izvedbah bodo v sklopu prireditve tudi letos pripravili Istrske igre, na katerih se bodo predstavniki krajevnih skupnosti in društev pomerili v vleki vrvi, igranju briškole, more, skakanju v vrečah in drugih tradicionalnih istrskih družabnih aktivnostih.

Ta dan bomo v mestu gostili tudi potniško ladjo Mein Schiff 6 z 2.500 potniki, ki se bodo nedvomno razveselili živahnega mestnega utripa. Hkrati bo na Ukmarjevem trgu 13. Pristaniški dan, ki ga organizira Luka Koper.

Koper na dlani je prireditev, ki obiskovalcem približa običaje in tradicijo naših krajev. Skozi predstavitve krajevnih skupnosti in društev ter njihove gastronomske ponudbe in drugih posebnosti na stojnicah se tako kot na dlani širši javnosti predstavi bogastvo naših krajev.

Za sodelovanje na prireditvi se lahko prijavite najkasneje do petka, 10. maja 2019, in sicer tako, da izpolnite elektronsko prijavnico na tej povezavi: https://www.istrski-karneval.si/sl/koper-na-dlani-stojnice.

Za sodelovanje na 3. Istrskih igrah pa se lahko prijavite s posebno prijavnico, ki je na voljo na: https://www.istrski-karneval.si/sl/koper-na-dlani-igre

Za dodatne informacije se vsi zainteresirani lahko obrnejo na Turistično organizacijo Koper: 05 6646 242.