DomovNaši krajiPerpetuum Jazzile ponovno za potnike luksuzne Azamara Quest

Perpetuum Jazzile ponovno za potnike luksuzne Azamara Quest

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestno jedro Kopra bo v ponedeljek, 4. septembra 2017, znova priča prav posebnemu dogodku. Titov trg bo namreč gostil edinstven koncert priznane slovenske vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile, ki bo nastopila ekskluzivno za goste prestižne potniške ladje Azamara Quest.

V tujini so tovrstni dogodki stalnica, v Kopru pa se bo takšen koncert, s katerim mesto spodbuja potniški turizem in ga približuje lokalnemu prebivalstvu, zgodil že drugič.

Titov trg se bo prelevil v glasbeno kuliso

Naše obmorsko mesto je lahko izjemno ponosno, da lahko gosti tako velik dogodek, saj so se zanj potegovali tudi Dubrovnik, Hvar in Split. Najlepši koprski trg se bo tako v ponedeljek zvečer prelevil v glasbeno kuliso in nekaj več kot 650 gostom potniške ladje ponudil nastop vrhunskih slovenskih glasbenih izvajalcev. 

Perpetuum Jazzile so danes v svetu a capella glasbe, torej petja brez inštrumentov, svetovne zvezde. Njihovi koncerti doma in v tujini so razprodani. Priredba Africe,pesmi Tota, ameriškega benda iz sedemdesetih let, je takoj po objavi na portalu YouTube postala viralna, doslej pa si jo je ogledalo že več kot šestnajst milijonov ljudi. 

Občanke in občane Mestne občine Koper ob tem obveščamo, da bo v ponedeljek, 4. septembra 2017, med 18. in 23. uro Titov trg zaprt. Za morebitne nevšečnosti se vnaprej opravičujemo.

Tovrsten dogodek smo v Kopru gostili že spomladi, na katerem so bili gostje in osebje več kot navdušeni. Kako je potekal spektakel na najlepšem trgu, pa v spodnjem video prispevku.