DomovNaši krajiSte pripravljeni na svetovni spektakel kickboxa?

Ste pripravljeni na svetovni spektakel kickboxa?

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprska dvorana Bonifika bo 16. septembra gostila prireditev “Legende se udarijo”. Športni navdušenci bodo videli 14 borb po pravilih K1, med 28 športniki pa bodo nastopili tudi najboljši slovenski predstavniki v kickboksu. Prireditev bo organizirala ruska organizacija W5.

Privrženci borilnih športov bodo na Obali na delu videli Mirana Fabjana, Denisa Porčiča Chorchypa, Jasmina Bečirovića, Aleksandra Stankova, Gregorja Keka, Matica Pranjića, Stefana Stanića, povratnika Francija Grajša in Moniko Kučinić, prvič pa se bo po pravilih K1 predstavil eden najboljših slovenskih MMA borcev, Bor Bratovž.

Borilni spektakel bo 16. septembra ob 18. uri v dvorani Bonifika v Kopru.
Ob slovenskih športnikih bodo nastopili še borci iz šestih držav, organizacija W5 pa obljublja spektakel z velikanskim zaslonom, številnimi posebnimi učinki, udarno glasbo, sliko iz zaodrja, v ringu pa polno adrenalina in atraktivnih borb.

Znana imena svetovnega kickboxa v Kopru

Med bolj znanimi imeni evropskega in svetovnega kickboxa velja omeniti enega najbolj priljubljenih borcev iz BiH Dževada Poturka, ki ga čaka Miran Fabjan, nizozemskega specialista za knockoute Darryla Sichtmana in Rusa Vlada Tuinova, ki je v 31 dvobojih slavil kar 29-krat.

Borilni spektakel bo 16. septembra ob 18. uri v dvorani Bonifika v Kopru.

W5 pripravlja kickboxerski spektakel na svetovni ravni v Areni Bonifika