DomovNaši krajiPotniško obarvan avgust zaključuje Silver Spirit, ki napoveduje tudi pester potniški september

Potniško obarvan avgust zaključuje Silver Spirit, ki napoveduje tudi pester potniški september

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes je v Kopru na potniškem terminalu privezana prestižna potniška ladja Silver Sprit, ki je k nam priplula iz Hvara in bo svojo pot nadaljevala proti Benetkam.

Za velik delež potnikov je izredno zanimiv prav Koper, saj so t.i. walking-tours po mestu še vedno eni najbolj iskanih izletov so sporočili na občini in dodali, da je potniški ladijski turizem v našem prostoru zelo prisoten, saj posamezni gostje mesto obiščejo tudi večkrat.

Silver Spirit, ki spada med super luksuzne ladje (Super-Luxury) odlikujeta prestiž in eleganca. Njeni gostje namreč lahko uživajo ob izbrani Azijski kuhinji, se sprostijo ob bazenu in se zabavajo v klubu Stars Supper. Za zdravo in fit podobo pa lahko poskrbijo v fitnes in spa centru, ki se razprostirata na kar 8.300 kvadratnih metrih. Minimalističen in estetsko dovršen slog njenih prostorov, doda potovanju le še piko na i.

Foto: silverspirit.com

Naj spomnimo, da bo v septembru svoja vrata odprla tudi Borza križarjenja Seatrade Europe, ki vsako leto poteka v Hamburgu in velja za najpomembnejši dogodek v Evropi s področja križarjenja. Svoja vrata bo odprla 6. septembra.

Silver Spirit je zadnja potniška ladja, ki nas bo obiskala v tem mesecu. V septembru pričakujemo prihode šetih ladij – Thomson Dream in Azamara quest bosta pri nas privezani dvakrat, Thomson Spirit, Norwegian Spirit, Silver Spirit in Riviera pa enkrat.

Najbolj pester mesec pa bo v tem letu, poleg maja, mesec oktober, ko na potniškem terminalu pričakujemo kar 11 prihodov ladij.