DomovNaši krajiPred burjo lahko pobegnete tudi v CMK

Pred burjo lahko pobegnete tudi v CMK

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

V Centru mladih Koper ta teden kljubujejo burji in predstavljajo zanimiv in raznolik izbor aktivnosti in dogodkov.

Danes in jutri ob 17. uri se lahko udeležite javne gledališke vaje. Za vse, ki si želite razgibati mišice, pa lahko center obiščete na telovadbi ob 19. uri, ki se ponovi tudi v sredo.

Torek napoveduje tretjo izvedbo literarnega kluba in že vsem znan družabni večer.

V sredo je na sporedu zanimiva delavnica, kjer boste iskali odgovore na vprašanja kot so: Kaj je tisto, kar nas prepriča, da se odločimo vstopiti in vztrajati v odnosu, oziroma nas potegne vanj, brez da bi razmislili ali je ta odnos res »dober« za nas ali nam škoduje? Je smiselno, da vstopamo in vztrajamo v odnosih, ki nas ne zadovoljujejo in v katerih se lahko počutimo slabše, kot »le sami s seboj«? Kateri vsi mogoči razlogi so običajno pri tem »na delu«, ko govorimo o »biti sam ali biti v družbi«? 

Na prvi marčevski dan se v koprskem centru mladih obeta četrti del literarnega kluba. V kolikor želite izvedeti več o prav posebnem naravnem mehanizmu, ki ga ima vsak od nas, vabljeni na predavanje Intuicija – šesti čut ob 18. uri. Predavanju sledi KŠOK-ov filmski večer.

Zaključek CMK-jevega tedna bo tudi tokrat obarvan glasbeno. Na svoj račun boste tokrat prišli vsi ljubitelji jam session-a.

Se vidimo v Centru mladih Koper!