DomovNaši krajiPreklopite na digitalno – v pričakovanju izobraževanj za turistični sektor

Preklopite na digitalno – v pričakovanju izobraževanj za turistični sektor

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper bo v sklopu projekta sofinanciranja razvoja in promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji pripravila izobraževanja na temo digitalnega marketinga za tiste, ki se v destinaciji Koper ukvarjajo s turizmom.

Facebook, Instagram, Tripadvisor, Booking in druge spletne strani in digitalna orodja so danes v svetu turizma in promocije tako rekoč nepogrešljiva. Da bi turističnim ponudnikom v destinaciji Koper približali uporabo družbenih medijev, jih podučili glede trženja turistične ponudbe na spletu in jim predstavili pomen digitalnega marketinga, bo Mestna občina Koper v sodelovanju s strokovnjaki digitalnega marketinga in drugih sorodnih področij pripravila sklop izobraževanj.

Izobraževanja bodo štiri ponedeljke zapored v popoldanskih urah v Pretorski palači. Prvo bo na sporedu v ponedeljek, 13. maja. Vsak sklop izobraževanj bo trajal predvidoma od 2,5 do 3 ure, za udeležence pa bodo brezplačna. Ker bo število mest omejeno, bo za sodelovanje na izobraževanjih potrebna predhodna prijava.

Podroben seznam in urnik izobraževanj ter navodila za prijavo na izobraževanja bodo na voljo po prvomajskih praznikih.

Mestna občina Koper bo izvedbo izobraževanj na temo digitalnega marketinga izvedla v sklopu projekta Digitalne promocije vodilne destinacije Koper, ki je sofinanciran s strani MGRT, Evropski sklad za regionalni razvoj.