Carpacciov trg in Taverna bosta že drugič letos zadišala po odličnih jedeh z vseh koncev sveta. Odprta kuhna je ponovno v Kopru! Ob spremljavi dobrega vina in uživanju odlične hrane vas bodo ponudniki popeljali v vrhunski svet kulinarike.
Na Carpacciovem trgu in v Taverni bodo v soboto, 16. junija, obiskovalci ob spremljavi šumenja valov med 11. in 21. uro vijugali med stojnicami ter obiskali stare znance kulinaričnih dobrot in odkrivali nove gurmanske specialitete.
Na Odprti kuhni, ki poteka v sodelovanju z Mestno občino Koper, si bodo tako obiskovalci pred odhodom na plažo in kopanje lahko privoščili pozen zajtrk, se popoldne – da ne bo treba kuhati doma – oglasili na poznem kosilu, zvečer pa si privoščili lahko večerjo ali prigrizek s prijatelji.
Uživati bo moč v sladkih in slanih okusih vegetarijanske, veganske, mesne in morske hrane. Najbolj živahna in kulinarično najbolj raznovrstna tržnica na naših tleh bo zagotovo zadostila še tako zahtevnim okusom gurmanov.