Še ta mesec odprti razpisi za sofinanciranje mladinskih programov

KulturaNaši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

30. septembra se izteče drugi prijavni rok na razpis za mladinske projekte ali programe za leto 2019 Centra mladih Koper, ki se bodo v prostorih centra oz. na javnih površinah izvajali med 1. septembrom in 31. decembrom letos.

Na razpis se lahko prijavijo mladi od 15 do 29 let, ne glede na to, ali so del organizacije ali posamezniki. Predmet sofinanciranja so projekti ali programi, ki sodijo v eno od naslednjih kategorij: koncerti, gledališki ali stand-up večeri, izobraževalne oziroma kreativne delavnice in predavanja, večerni program (potopisna predavanja, filmski večeri ipd.), festivali (pogoje je trajanje vsaj tri dni), aktivnosti na zunanjih javnih površinah.

Center mladih Koper je za ta namen letos namenil 20 tisoč evrov, ki jih lahko prijavitelji porabijo izključno za izvedbo programov. Nekatere stroške, ki nastajajo ob izvajanju programov, namreč CMK krije že iz svojega letnega delovanja.

Prijavitelj mora vlogo s pripisom »Prijava na javni razpis – ne odpiraj!« poslati najkasneje do 30. septembra, in sicer s priporočeno pošto na naslov Center mladih Koper, Gregorčičeva 4, 6000 Koper. Razpisna dokumentacija je na voljo na sedežu Centra mladih Koper, dostopna pa je tudi na uradni spletni strani www.mladi-koper.si in prek povezave PRIJAVNICA_RAZPIS_MLADI2019 (3)

Več informacij in pomoč pri prijavi dobite na info@mladi-koper.si.