Športna zveza Koper z novo podobo, prostori in strokovnim svetom

NoviceObvestilaŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Športna zveza Koper je v letošnji september vstopila z novo grafično podobo, preselila se je v nove prostore na Bonifiki, imenovali pa so tudi nov strokovni svet.

Športna zveza Koper, ki je letos število svojih članov povečala na 70 društev in dobila novega predsednika Jureta Orla, se zdaj predstavlja še v novi grafični podobi. Posodobili so namreč logotip, ki ga zdaj krasita barvi Kopra, modra in rumena. Krog ponazarja sonce, ki je prav tako simbol mesta, hkrati pa tudi žogo in glavo športnika v gibanju. Spodnja linija predstavlja val, če pa bi vse poteze povezali med seboj, bi dobili črko K (kot Koper).

Zveza se je tudi preselila na novo lokacijo, nad prostore Teniškega kluba Luka Koper v Športno rekreacijskem centru Bonifika. »Novi prostori so na bolj dostopni lokaciji, nudijo večjo produktivnost in so primernejši za delovanje zveze,« pravi predsednik zveze Jure Orel.

Poleg potrditve nove celostne podobe in podpisa pogodbe z Javnim zavodom za šport MOK za nove prostore je izvršni odbor na zadnji seji 28. junija imenoval še 7-članski strokovni svet. »Vse to s tendenco pokrivanja čim širšega športnega spektra v Mestni občini Koper,« dodaja Orel.