DomovNaši krajiSweet fashion za vse ljubitelje sladic in mode

Sweet fashion za vse ljubitelje sladic in mode

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Bliža se najslajša modna prireditev letošnje jeseni, modna revija “Sweet fashion”. V petek, 16. septembra, ob 20. uri boste v dvorani sv. Frančiška Asiškega v Kopru prišli na račun vsi ljubitelji mode in sladkega.

14341885_10210769143283866_400221243_n

Center mladih Koper in Zavod Fontico sta ponovno združila moči in tokrat javnosti ponudila nekaj čisto novega, svežega, predvsem pa sladkega.

“Gre za natečaj za mlade, še neuveljavljene modne oblikovalce, ki si šele utirajo pot v svet modnega oblikovanja in ustvarjanja. V želji dogodku vtisniti poseben pečat, smo se ob tej priložnosti povezali tudi z organizatorji Sladke Istre, najslajše prireditve na naših tleh, ki v osrčje starega mestnega jedra Kopra že osmo leto zapored privablja več deset tisoče sladokuscev. In ravno nanje računamo tudi v sklepni fazi natečaja, ko se bodo lahko najboljše in najbolj inovativne modne kolekcije javnosti predstavile na prav posebni modni reviji,” so zapisali na Centru mladih Koper.

Zmagovalce natečaja čakajo sladke nagrade, ocenjevala pa jih bodo zveneča imena iz modnega sveta v Sloveniji:

Lorella Flego, priznana slovenska novinarka, modna urednica, televizijska moderatorka
Petra Windschnurer, urednica mode in lepote pri modni reviji Elle
Branka Poljak, uveljavljena modna oblikovalka

Za vse mlade modne oblikovalce je to lahko resnično dobra odskočna deska, za vse sladokusce pa odlična priprava na dneve Sladke Istre, ki se odpre dan po modni reviji. *