DomovNaši krajiTudi v CMK bo zadišalo po praznikih

Tudi v CMK bo zadišalo po praznikih

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Ta teden Center mladih Koper ponovno napoveduje živahen program, kjer bo zagotovo vsak našel kaj zase.

Že danes pripravljajo predavanje o čustvih ter predstavitev knjige Frekvence votlih prostorov. Jutri zgodaj popoldan bodo v centru izvajali brezplačna svetovanja za mlade, kasneje pa se obeta delavnica za samske in v partnerstvu manj srečne mlade. Torkov večer bo zaokrožila mednarodna tema; tuji študentje bodo predstavili Češko in Španijo, temu pa bo sledil potopis iz Maroka.

cmk-nov
Razgibano dogajanje v CMK. Foto: CMK

Sreda se pričenja s treningom socialnih veščin, temu sledi karierna delavnica in nato še tečaj italijanščine, na svoj račun pa bodo prišli tudi vsi ljubitelji namiznega nogometa. V četrtek ob 17. uri bo potekalo druženje mladostnikov, ob 18.30 sledi Polyglot cafe, kjer se lahko v sproščenem vzdušju učite tujih jezikov. Večer bo potekal v znamenju smeha s sedmo predstavo C-M-KOMIX-a.

Center bo vstopil v pravljični december

V petek bo tudi CMK vstopil v praznični čas. V ta namen skupaj z Dnevnim centrom za otroke in mladostnike Koper pripravljajo delavnico novoletnega okraševanja, kjer se boste naučili, kako na enostaven in inovativen način izdelati unikatne novoletne okraske, hkrati pa boste pomagali okrasiti tudi prostore centra. V petek se lahko udeležite tudi multimedijske delavnice ali šole namiznega nogometa.

105661112
CMK vabi na delavnico novoletnega okraševanja. Foto: nydailynews.com

Teden se bo zaključil v modnem vzdušju, saj v CMK prihaja decembrski SWAP. Vse, ki si želite prevetriti vaše garderobne omare, prisrčno vabijo na zanimivo modno doživetje. *