DomovNaši krajiV Centru dnevnih aktivnosti za starejše občane tudi v avgustu ne počivajo

V Centru dnevnih aktivnosti za starejše občane tudi v avgustu ne počivajo

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

V Centru dnevnih aktivnosti za starejše občane niti v poletnih dneh ne počivajo. Vsak torek in četrtek tako v prostorih na Bonifiki organizirajo zanimive počitniške delavnice, ob tem pa ne pozabljajo niti na kulinarična doživetja, praznovanja rojstni dni in zabavna tekmovanja v različnih panogah.

Torki in četrtki so med 10. in 12. uro rezervirani za ustvarjalne počitniške delavnice Stari starši-vnuki, kjer se lahko starejše in mlajše generacije naučijo kaj dobrega speči ali skuhati. Delavnice so med drugim odlična priložnost za ustvarjanje različnih izdelkov, igranje igric oziroma zabavo ter kakovostno in aktivno preživljanje prostega časa.

V centru pa tudi sicer ne počivajo. V sredo, 16. avgusta, tako prirejajo kuharsko delavnico Primorska fižolova miništra in slivovi cmoki, ki jo bo vodila ga. Ondina Pečič. Prične se ob 9.30.

CDA tudi poleti ne počiva. Foto: CDA facebook

V prostore na Bonifiki vabljeni tudi v ponedeljek, 28. avgusta, ob 18. uri, na praznovanje rojstni dni, kjer je vedno lepo. Participacija znaša 3 evre, prijave pa zbirajo do 23. avgusta.

Druženje se bo nadaljevalo tudi v torek, 29., in sredo, 30. avgusta, in sicer v okviru tekmovanja v panogah. Oba dneva bo tako med 15. in 19. uro organizirano tekmovanje v pikadu in namiznem tenisu. Na torek bodo potekala še tekmovanja v kartanju, šahu in reševanju križank, v sredo ob 9.30 uri pa vas vabijo še na kuharsko delavnico Skutin zavitek nekoliko drugače – Slana in sladka varianta ter zelenjavno-sadni smoothie.