DomovNaši krajiV četrtek v Kopru tradicionalni Karierni sejem

V četrtek v Kopru tradicionalni Karierni sejem

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprska območna služba Zavoda RS za zaposlovanje v četrtek, 20. aprila, v Areni Bonifika pripravlja že tradicionalni Karierni sejem. Sejem bo obogatila prisotnost različnih institucij s področja trga dela, regionalnih razvojnih centrov, ljudskih univerz ter gospodarske in obrtne zbornice.

Karierni sejem je namenjen iskalcem zaposlitve, šolajoči se mladini, delodajalcem in podpornim institucijam na trgu dela s ciljem omogočiti neposreden stik med delodajalci, iskalci zaposlitve in drugimi subjekti, ki delujejo na trgu dela. Organizatorji so na sejem povabili tudi dijake in študente, obiskovalci bodo lahko preverili in se pogovorili tudi o možnosti štipendiranja, opravljanja prakse, študentskega dela in podobno. Udeležba je brezplačna.

Na letošnjem sejmu se bo predstavilo 70 razstavljavcev iz regije in celotne Slovenije, med njimi tudi Medobčinska uprava Istre. Njeni sodelavci bodo predstavljali predvsem delo redarske službe oziroma delovni mesti občinskega redarja in občinskega redarja pripravnika, ki opravljajo delo na območju štirih istrskih občin. Karierni sejem bo tako tudi priložnost za povečanje zainteresiranosti za ta poklic in navezavo stikov z dijaki oz. iskalci zaposlitve.

Več informacij na povezavi.

Foto: Zavod RS za zaposlovanje