DomovNaši krajiV Kopru drsališče ob morju vse do februarja

V Kopru drsališče ob morju vse do februarja

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Medtem ko bo drsališče na Titovem trgu odprto samo še ta konec tedna, bo drsališče ob morju obratovalo vse do začetka februarja. V januarju se nadaljuje tudi gostinska ponudba in spremljevalni program Čudolandije.

Program in ponudba Čudolandija, ki v Kopru navdušuje vse od začetka novembra, se počasi prevešata v zaključno fazo. Drsališče na Titovem trgu, ki je tudi v letošnji sezoni poželo velik uspeh, bo obratovalo še ta konec tedna. V ponedeljek, 7. januarja, pa ga bodo začeli pospravljati. Prav tako bodo od 7. januarja dalje postopoma začeli z odstranjevanjem praznične razsvetljave po mestu, čeprav bo osrednji del dežele čarobnih luči – Čudolandije svetil predvidoma do 11. februarja. Vključno do 10. februarja bo obratovalo tudi drsališče ob morju.

Prav tako bo ob drsališču še naprej poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo. Hiške v tako imenovani Deželi okusov bodo do 13. januarja obratovale po ustaljenem urniku, zatem pa vse do začetka februarja le ob koncih tedna. Poskrbljeno bo tudi za spremljevalni program. Koprska Taverna bo namreč od naslednjega konca tedna dalje prizorišče »PostFesta« oziroma petih zaporednih sobotnih koncertov, ki vas prav gotovo ne bodo pustili ravnodušne. Tudi sicer se v januarja v Kopru obeta pester prireditveni program, ki je na voljo na občinski spletni strani www.koper.si.

Sicer pa v teh dneh ne zamudite zaključnega dogajanja na Titovem trgu. Nocoj, v četrtek, 3. januarja,  ob 19. uri vas čaka nastop Aleksandra Novaka, jutri, v petek, 4. januarja, ob 19. uri nastop Yana Baraya, v soboto, 5. januarja ob 10. uri bo na trgu otroška delavnica z Vivarij Bioexo, ob 11. pa Gledališka predstava za otroke: Piki je sam doma, medtem ko bo ob 17. nastop pevke Beverly ter ob 19. uri plesni nastop KD Mandrač. Dogajanje na trgu se bo zaključilo v nedeljo, 6. januarja. Ob 11. uri sprva z gledališko predstavo za otroke: Kraljična na zrnu graha, ob 19. uri pa z nastopom MePZ Obala.