DomovNaši krajiV Kopru Start-up vikend za vse z odlično podjetniško idejo

V Kopru Start-up vikend za vse z odlično podjetniško idejo

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Vsem, ki imate odlično idejo in bi želeli vstopiti v svet podjetništva, se v oktobru ponuja odlična priložnost, Start-up vikend.

Pod strokovnim mentorstvom in s pomočjo uspešnih podjetnikov se boste na Start-up vikendu vsi nadobudni podjetniki lahko naučili, kako razviti poslovno idejo in jo nato uresničiti. Izkušeni podjetniki vam bodo pomagali razviti veščine, ki so danes nujno potrebne za uspeh v poslovnem svetu.

podjetništvo
Foto: data.si

Start-up vikend se bo pričel 21. oktobra ob 17. uri. Učne, a zabavne ure bodo potekale v prostorih Centra mladih Koper, na Gregorčičevi 4 v Kopru. Udeležba je brezplačna, predhodne prijave na delavnico pa sprejemajo do 19. oktobra oziroma do zapolnitve mest.

Organizatorji Start-up vikenda so: Center mladih Koper, Središče Rotunda, Univerzitetni inkubator Primorske, KiD Pine in KonektOn. Delavnico je finančno podprla Mestna občina Koper.

Udeleženci bodo prejeli tudi nagrado, in sicer brezplačno enoletno vključitev v coworking prostor Središča Rotunda in Linee direct, kjer bodo lahko udeleženci svojo poslovno idejo s pomočjo izkušenih mentorjev tudi naprej razvijali. Delavnica se bo zaključila 23. oktobra. *