DomovKulturaV novem parku ob Semedelski cesti do petka festival urbane kulture

V novem parku ob Semedelski cesti do petka festival urbane kulture

KulturaNaši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Zavod Fontiko od danes do petka organizira Festival Burja – obalni festival urbane kulture. Četrtkov in petkov program bosta potekala v novem parku ob Semedelski cesti, današnji popoldanski program in večerni koncert pa so organizatorji zaradi napovedanega slabega vremena preselili v Center mladih Koper.

Obisk festivala je brezplačen, ob vsakodnevnem večernem glasbenem dogajanju pa se bo čez dan zvrstilo več vzporednih prireditev. Tako bo danes v prostorih Centra mladih Koper potekala razprava o mobilnosti, dostopnosti, parkiranju in zelenem mestu, v Taverni pa bo zaključek dobrodelne akcije Sk8aj. Jutri bo na vrsti vodena vaja joge, v petek pa si bodo obiskovalci festivala lahko ogledali vegansko tržnico, plesno društvo Erato pa bo izvedlo javno vajo.

Danes zvečer bo v Centru mladih Koper koncert, na katerem bosta nastopila Čunfa in Darla Smoking, naslednja dva dneva pa bodo koncerti v parku ob Semedelski cesti. Jutri boste med 21.00 in 1.30 prisluhnili glasbenikoma Jakobu Kobalu in Ženu, v petek pa bodo nastopili Lady Jelena, Sneers in Mistakes – DJ set.