DomovNaši krajiV petek dezinsekcija kanalizacijskega omrežja v koprski in ankaranski občini

V petek dezinsekcija kanalizacijskega omrežja v koprski in ankaranski občini

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Delavci Marjetice Koper bodo v petek, 19. aprila, začeli prvi krog dezinsekcije javnega kanalizacijskega omrežja na območju Mestne občine Koper in Občine Ankaran v tem letu. Dezinsekcija bo opravljena na celotnem omrežju, in sicer na podlagi prijav občank in občanov v minulem letu ter potreb, ki so se izkazale ob rednem izvajanju gospodarske javne službe.

Z izvajanjem dezinsekcije zatiramo oziroma zmanjšujemo število škodljivih žuželk, kot so ščurki.

Na Marjetici na podlagi lanskoletnih izkušenj občanke in občane pozivajo, da se pridružijo akciji in dezinsekcijo na lastne stroške izvedejo tudi v stanovanjskih blokih in zasebnih objektih. Dezinsekcija bo namreč uspešna le, če bo sočasno opravljena na celotnem območju. Izvedba dezinsekcije je pogojena z vremenskimi pogoji, zato si v primeru neugodnega vremena pridržujejo pravico do spremembe njenega termina.

Občanke in občani lahko za več informacij ter vsa dodatna vprašanja pišejo Marjetici na elektronski naslov kanalizacija@marjeticakoper.si, ali pokličejo telefonsko številko 05 66 33 801, lahko pa se obrnejo na izvajalca dezinsekcije na elektronski naslov radit@siol.net oziroma pokličejo telefonsko številko 068 138 831.

Foto: Marjetica Koper