DomovNaši krajiVSAK GLAS ŠTEJE: Z vašim glasom do nove telovadnice

VSAK GLAS ŠTEJE: Z vašim glasom do nove telovadnice

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Osnovna šola Pier Paolo Vergerio il Vecchio je 1. junija 2017 postala finalist (eden od štirih) na natečaju HUDOdobra TELOvadnica.

Šole, ki so se prijavile na natečaj, so na izviren način izdelale kratek posnetek oz. kolaž fotografij na temo HUDOdobra TELOvadnica. Osnovni šoli Pier Paolo Vergerio il Vecchio se je z zabavnim posnetkom uspelo prebiti med štiri finaliste, zmagovalca pa boste izbrali vi.

Končni cilj projekta je, da se v skladu s strokovnimi priporočili Fakultete za šport celostno obnovi ena šolska telovadnica, ki bo nato služila kot vzorčni primer za posodobitev vseh ostalih šolskih telovadnic. Foto: arhiv ekoper.si

Vsak glas je pomemben in lahko odloči zmagovalca, zato vas koprski osnovnošolci prosijo, da glasujete za njihov video Hudo telo Survivor – Osnovna šola Pier Paolo Vergerio il Vecchio.

Kako glasujete?

Glasujete tako, da greste na spletno stran http://www.hudodobra-telovadnica.si/, v zgornjem meniju kliknete GLASOVANJE, pod VIDEO PRISPEVKOM Hudo telo survivor  Osnovna šola Pier Paolo Vergerio il Vecchio kliknete GLASUJ, V POLJA VPIŠETE SVOJE IME IN PRIIMEK TER E-POŠTO, TER NA KONCU KLIKNETE ODDAJ GLAS. Na e-naslov boste dobili povezavo katero kliknete in tako oddate glas.

Glasovanje se bo končalo vključno 15. junija. Glasuje se lahko enkrat na dan z istega naslova elektronske pošte.

Skupaj lahko uspemo!