DomovNaši krajiZapore zaradi snemanja oglasa na Titovem trgu

Zapore zaradi snemanja oglasa na Titovem trgu

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Osrednji mestni trg v Kopru bo ponovno prizorišče snemanja televizijskega oglasa, in sicer za osebno vozilo znamke Lexus. Oglas bodo snemali v četrtek, 13., in petek, 14. julija, zaradi česar bo oba dneva otežen dostop na Titov trg in nekaj okoliških ulic.

Zaradi namestitve tehnične opreme in izvedbe snemanja, bo od srede, 12. julija zvečer do petka, 14. julija, prav tako zvečer, rezerviranih približno 35 parkirnih mest na trgu Brolo in 10 mest na Trubarjevi ulici (ob kavarni Loggia), kjer parkiranje ne bo mogoče. V tem času bo onemogočen dostop tudi do Titovega trga v Kopru, z izjemo dostopa do lekarne.

Poleg tega bo v petek, 14. julija, med 6. in 8. uro zjutraj, otežen dostop tudi do Zdravstvenega doma v Kopru, kjer bodo za potrebe oglasa rezervirali še približno 20 parkirnih mest. Priporočamo uporabo drugih urejenih parkirišč na tem območju, in sicer trg Brolo in Vergerijev trg.

Uporabnikom parkirišč se za morebitne nevšečnosti že vnaprej opravičujemo in vabimo k uporabi drugih urejenih parkirišč v neposredni bližini. Stanovalce mestnega jedra, še posebej stanujoče v neposredni bližini Titovega trga, pa naprošamo za razumevanje.