DomovNoviceBoško Županović: “Milan Mandarić je v mojem življenju veliko razočaranje”

Boško Županović: “Milan Mandarić je v mojem življenju veliko razočaranje”

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

V današnji izdaji Ekipe je objavljen intervju s športnim direktorjem FC Kopra Boškom Županovićem, v katerem je spregovoril tudi o sodelovanju z Milanom Mandarićem in vodilnimi v klubu FC Koper. Kot sam navaja, je na položaj direktorja kluba prišel na skrajno nenavaden način, saj je v času prisilne poravnave kluba najprej prevzel terjatve Milana Mandarića za katerega danes trdi, da je eno njegovih največjih razočaranj v življenju, nato pa s predstavniki koprskega kluba sedel za mizo in se z njimi našel na isti valovni dolžini. 

Kot lahko preberemo v današnji ekipi, je Mandarić Županoviča zavedel: “Bil sem v prepričanju, da je gospod v poznejših letih, kakršen je Milan Mandarić, prišel na teren, ki ga ne pozna. In da je tarča manipulacij, da je okraden. /…/ Šele pozneje sem dojel – in to me je močno prizadelo, da je to le sredstvo v vojni Milana Mandarić – Boris Popovič,” so bile besede Boška Županoviča za Ekipo sn.

Poleg tega se je dotaknil tudi žalitev, ki jih je Mandarić namenil Borisu Popoviču in se ob tem celo obregnil ob njegovo družino, kar je še najbolj boleče, ob njegove otroke. Kaj vse je še povedal pa si preberite v današnjem intervjuju.