DomovNoviceJavni poziv za imenovanje predstavnika zainteresirane javnosti oziroma uporabnikov v Svet Javnega zavoda Center mladih Koper

Javni poziv za imenovanje predstavnika zainteresirane javnosti oziroma uporabnikov v Svet Javnega zavoda Center mladih Koper

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je z današnjim dnem objavila Javni poziv za imenovanje predstavnika zainteresirane javnosti oziroma uporabnikov v Svet Javnega zavoda Center mladih Koper.

Poziv je namenjen tako društvom kot nevladnim organizacijam in drugi zainteresirani javnosti s sedežem v Mestni občini Koper, ki delujejo na področju mladine.

Župan Mestne občine Koper skladno z 14. členom odloka imenuje predstavnika zainteresirane javnosti oziroma uporabnikov, na podlagi javnega poziva, zato društva, nevladne organizacije ter drugo zainteresirano javnost s sedežem v Mestni občini Koper pozivajo, da svoje predloge za predstavnika zainteresirane javnosti oziroma uporabnikov kot člana sveta Svet Javnega zavoda Center mladih Koper posredujete najkasneje do srede, 6.12.2017 na naslov Mestne občine Koper, Urad za družbene dejavnosti in razvoj, Verdijeva 10, 6000 Koper.

Predlogi naj vsebujejo podatke o predlaganih kandidatih: ime in priimek, rojstni podatki, naslov, izobrazba, trenutna zaposlitev ter podpisano soglasje kandidata.

Več o javnem pozivu pa najdete TUKAJ!