DomovNoviceBrezplačno vključite svojo turistično ponudbo v globalno digitalno kampanjo

Brezplačno vključite svojo turistično ponudbo v globalno digitalno kampanjo

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Slovenska turistična organizacija (STO) je v začetku meseca objavila 2. javni poziv k oddaji turističnih paketov z namenom promocije in neposredne prodaje slovenske turistične ponudbe v času pred visoko sezono.

Z globalno digitalno kampanjo 2018  si v Slovenski turistični organizaciji (STO) želijo s slovenskim turističnim gospodarstvom povečati število prihodov in nočitev tujih turistov in s tem povečati prihodke v turizmu.

Tako lahko predstavniki turističnega gospodarstva do 16. aprila oddajo turistične pakete za poletno obdobje za namen promocije in prodaje pred poletno sezono in tako izkoristijo priložnost za brezplačno promocijo na 17 tujih trgih. Ponudbo je mogoče oddati v sklopih: aktivne počitnice, družinske počitnice,Wellness ponudba, kulinarična ponudba in ponudba mest, kulture in festivalov.

Foto: arhiv Vojko Rotar

Oddaja ponudb je možna prek spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket in je za ponudnike brezplačna. Ponudniki morajo zagotoviti le lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi oddani paketi pa bodo brezplačno prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Za dodatne informacije v zvezi z oddajo ponudb se vsi zainteresirani lahko obrnejo na 01 5898 538 ali na elektronski naslov: eposlovanje@slovenia.info.