DomovNoviceCaprisova zabava na morju z rekordnim številom plovil

Caprisova zabava na morju z rekordnim številom plovil

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Radio Capris je pred dnevi pred Fieso, le korak od Pirana, že četrtič organiziral morsko obarvano zabavo Caprisov Boat Party. Letošnji dogodek na morju je bil v vseh pogledih rekorden, saj se ga je udeležila množica mladih vseh generacij iz štirih istrskih občin in širom Slovenije na približno 230 plovilih različnih velikosti.

Radijske zabave na morju se je poleg rekordnega števila plovil udeležilo tudi okoli tisoč ljudi vseh generacij.

Morsko obarvan dogodek so povezovali Caprisovci Žiga Rustja, Manca, Aljaž in Žiga Pangos, za prave ritme pa je bila zadolžena ekipa Master Mix (Alex, Elvis in Mirella), ki je s poletnimi house uspešnicami in kratkim sprehodom v 90. leta res poskrbela za enkratno vzdušje. Zabavo na morju sta odprla DJ Metto in DJ Buchy, ki so ju za dogodek izbrali s pomočjo posebnega natečaja. Številne obiskovalce je več kot navdušila tudi skrita gostja DJ Xenia, ki je trenutno eno najbolj vročih ženskih imen na didžej sceni.

Caprisovci so večurni dogodek izpeljali brez kršitev in nevšečnosti ter poskrbeli za varnost vseh obiskovalcev dogodka. Organizatorji so ob letošnjem rekordnem številu plovil na morju napovedali ponovno morsko druženje v letu 2024.

Foto: Jaka Ivančič