DomovNoviceDobrodelni koncert Ujemi svoje sanje tudi v Kopru

Dobrodelni koncert Ujemi svoje sanje tudi v Kopru

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Ob 10. obletnici smrti Danila Kocjančiča bo v soboto, 3. junija, v dvorani OŠ Koper ob 20. uri potekal dobrodelni koncert Ujemi svoje sanje. Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki.

Na koncertu, ki se bo začel ob 20. uri v dvorani Osnovne šole Koper, bodo za dober namen donele melodije pokojnega Danila Kocjančiča, kot so Portorož 1905, Si še jezna name, Amerika.

Na odru bosta v veliki glasbeni korpus povezana igrala Pihalna orkestra Izola in Marezige pod vodstvom dirigentov Mirka Orlača, ki je napisal vse priredbe za orkester in Andraža Cenciča. Skupaj s pihalnima orkestroma bodo nastopili skupina Prizma, Drago Mislej – Mef, Lara Baruca, Lea Sirk, Žiga Rustja, Oktet Aljaž, Lana Hrvatin, Boštjan Velkavrh ter v pevski zbor povezani učenci osnovnih šol iz Izole in Kopra. Poseben ton bosta večeru dala voditelja Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač.

Znesek prodaje kart bo v celoti namenjen Društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, s katerim bodo podprli talente otrok iz socialno šibkih družin in jim tako omogočili obisk glasbene šole, športnih, kulturnih in ostalih obšolskih dejavnosti.

Vstopnico si zagotovite na spletni strani Eventim ali v poslovalnici Petrol.

Koncert ob pomoči sponzorjev ter Pihalnih orkestrov Izola in Marezige pripravlja Lions klub IzolaIsola skupaj Lions klubi Ankaran-Istra, Koper-Capodistria, Sežana in Zarja Portorož.

Foto: Branko Furlanič