DomovNoviceJavni razpisi Mestne občine Koper za leto 2018

Javni razpisi Mestne občine Koper za leto 2018

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

V Uradnem listu RS in na uradni občinski spletni strani www.koper.si je objavljenih več občinskih razpisov za sofinanciranje dejavnosti v letu 2018.

Mestna občina Koper je danes objavila več javnih razpisov, in sicer javni razpis za sofinanciranje delovanja turističnih društev, razpis za promocijo športa in sofinanciranje športnih programov,  programov in projektov za otroke in mladino, programov dela društev in drugih ustanov, katerih delovanje spodbuja promocijo varstva okolja in zdravja v Mestni občini Koper, kulturnih programov ali projektov, programov socialnega varstva in programov veteranskih organizacij in drugih društev in združenj, ki niso predmet drugih razpisov v Mestni občini Koper za leto 2018.

Roki za prijavo na objavljene javne razpise se iztečejo 2. februarja 2018, z izjemo razpisa za promocijo športa, katerega rok se izteče 3. aprila in razpisa za sofinanciranje kulturnih programov ali projektov, ki se izteče 12. februarja.

Pomembno je vedeti, da se prijavitelji s svojimi programi dela v letu 2018 lahko prijavijo samo na enega izmed javnih razpisov Mestne občine Koper, ki sofinancirajo letno delovanje društev.

Občina bo razpise za sofinanciranje prireditev objavila predvidoma v roku 14 dni.

Vsi razpisi so objavljeni na uradni občinski spletni strani www.koper.si.