DomovNoviceKaj nam pa morejo?

Kaj nam pa morejo?

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

So ljudje, ki so vljudni in ki razumejo, da je za sobivanje v družbi pomembno, da se do drugih vedeš spoštljivo in prijazno. In so ljudje, ki se za to ne zmenijo in se imajo za nekaj več. Eden takih je tudi Mladen Jovičić, ki se je zapletel v nov škandal.

Razvpiti šef luških sindikalistov, ki že vrsto let s svojim nasilniškim delovanjem škodi tako Luki Koper, kot tudi državi in občini, je včeraj ponovno zelo nazorno pokazal svoj karakter. Kot smo lahko prebrali na Facebook profilu novega poslanca SMC, sicer pa donedavnega izolskega podžupana Gregorja Periča, mu je Mladen Jovičić osebno poškodoval avto, nato pa nonšalantno pobegnil. Še več, ko se je čez nekaj minut vrnil na parkirišče in ga je poslanec Perič vprašal, kako bosta rešila zaplet, se je obnašal nesramno in vzvišeno in mu celo zabrusil: “Kaj boš, pokliči policijo!”

Foto: Facebook

Kot je dejal Gregor Perič, sicer škoda na avtomobilu ni velika, a ga je seveda zmotil odnos razvpitega sindikalista, ki se očitno ne zna obnašati v družbi. »Seveda se kaj takega zgodi, a v takih primerih se pač opravičiš in vprašaš, kako lahko rešiš zadevo,« pravi Perič, ki ga je presenetil odziv storilca. »V tem primeru ni šlo za večjo škodo, me pa žalosti odnos.«

Gregor Perič je napisal, da je imel v zadnjem času na parkirišču že več poškodb, ko so nerodni vozniki odpeljali ali skušali odpeljati, pri čemer je prišlo do večje škode, za posredovanje pa je moral poklicati tudi policiste. Včeraj pa je sedel v parkiranem avtu, ko je v sosednji avto vstopil Mladen Jovićić, ki je s svojimi vrati močno butnil v njegova, ga pogledal, se namrdnil in odpeljal. Ko se je čez deset minut vrnil, je parkiral in se odpravil proti prostorom sindikata. Takrat ga je Perič vprašal, kaj sedaj, a se je Jovićić najprej sprenevedal in mu celo dejal: »Kaj boš, pokliči policijo!«. Ko se je čez nekaj minut ponovno odpeljal, pa mu je še vzvišeno pomežiknil.

Nesramnost in vzvišenost Mladena Jovičića dobro poznajo vsi, ki so imeli opravka z njim. Samo tisti, ki ga ne poznajo osebno, so se čudili ob vseh banalnih zapletih med Luko Koper in državo ter občino. Nekateri so v teh zapletih celo bili oz. so na njegovi strani, saj je vendar sindikalist oz. celo njegov predstavnik in naj bi se kot tak boril za pravice delavcev.

Ampak njegov razvpiti način kavbojskega obnašanja in delovanja na silo, pod pretvezo boja za delavske pravice in nenehnim ščuvanjem ter agitiranjem delavcev proti vsakemu, ki se z njim ne strinja in se mu ne uklanja, je že dosegel epske razsežnosti!

Pripeljal ga je že tako daleč, da do preminulega luškega delavca, ki ga je ravno on ubil, ne čuti prav nobene pietete. Še več, družini pokojnega se ni nikoli opravičil!!!

Očitno gre v primeru Mladena Jovičića predvsem za nekoga, ki s svojim vzvišenim in primitivnim vedenjem ter poniževanjem vseh in vsakogar, ki se z njim ne strinja, svetu okrog sebe jasno kaže, da se ima za nekaj več in mu nihče nič ne more, saj on je vendar gospod sindikalist!!!

Kar je za vse nas najbolj žalostno in skrb vzbujajoče pa je, DA JE TO RES!

… kozarček ali dva, špinelček ali dva, Jovičić vas rad ima!!!