DomovNaši krajiKonec šolskega leta in CMoKFEST 2023 sta tu!

Konec šolskega leta in CMoKFEST 2023 sta tu!

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Največji mladinski festival v naši okolici bo tudi letos mladim ponudil odličen žur ob koncu šolskega leta. Tradicionalni mladinski festival Centra mladih Koper, CMoKFEST, se vrača čez natanko teden dni. Tudi letos bodo mladi ponudili mladim v okviru tridnevnega programa raznolike vsebine, da bo skok v poletje res nepozaben.

Festival se začenja v četrtek, 22. junija. Na zelenici Mladinskega centra Markovec City bodo obiskovalce ob 20. uri najprej pozdravili Astro Pop s kombinacijo poezije in performansa, nato pa bodo oder prepustili didžejema Bromance, ki bosta publiko ogrela s plesnimi ritmi.

V petek, 23. junija, se program seli na Martinčev trg. Že ob 13. uri bosta na odru vse šolarje v rap stilu pozdravila Mrigo & Ghet, ob 20. uri pa bodo na isti lokaciji nastopili mladi srednješolski bandi v sklopu projekta Gimfest. Za zaključek večera na trgu bo poskrbela vsem znana zasedba Mrfy.

Istega dne se bo dogajanje pričelo tudi na prizorišču Skate parka Koper. Ob 18. uri si bodo obiskovalci ogledali BMX Session z zabavnimi izzivi, za glasbeni del pa bo skrbel DJ Vercetti.

Program se bo v soboto, 24. junija, v celoti preselil na Skate park. Od 18. ure dalje bodo na zelenici v neposredni bližini različne športne igre, ob 19. uri pa se bo začel BMX Session. Od 21.30 naprej se bodo športnemu programu pridružili tudi glasbeni ustvarjalci punka, in sicer Absurd, Opran Možgan, Nikki Louder in Gazorpazorp.

Celoten program po urah je na voljo na Facebook strani dogodka, kjer so navede tudi lokacije izvedbe posameznih dogodkov v primeru slabega vremena.

Vstop na dogodke je brezplačen.

Soorganizatorji dogodka so Urad za mladino RS, KŠOK in Športno društvo Obala Riders.

Foto: ZMKT