DomovNoviceKOPRSKA GOSTJA: Na potniškem terminalu tokrat “srebrna muza”

KOPRSKA GOSTJA: Na potniškem terminalu tokrat “srebrna muza”

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes se je v Kopru na potniškem terminalu že v zgodnjih jutranjih urah privezala Silver Muse, ki spada med “ultra-luxury” potniške ladje. Prestižna morska lepotica je v naše vode zaplula tretjič, prvič smo jo gostili konec letošnjega maja.

Potnikom Silver Muse ponuja razkošno in nepozabno doživetje z odlično kulinariko z vsega sveta, zelo dobro pa je poskrbljeno za zabavo in družabne aktivnosti. Foto: ekoper.si

Eleganca in prestiž

Silver muse, ladjarja Silversea cruises, je bila splavljena v letošnjem letu, odlikujeta pa jo predvsem eleganca in prestiž. Na svojem krovu lahko sprejme do 550 potnikov, med katerimi je največ starejše populacije, ki prihaja iz Združenih držav, Velike Britanije in Avstralije. Ti so na krovu mlade in elegantne potniške ladje deležni razvajanja vseh čutov, predvsem pa razkošnega in nepozabnega doživetja z odlično kulinariko z vsega sveta. Gostje lahko med drugim obiščejo gledališče, kjer se poleg gledaliških predstav odvijajo tudi glasbeni in plesni nastopi, prostor pa je namenjen tudi za organizacijo konferenc. Luksuzni bazen z jacuzzijem ter spa center poskrbita za sprostitev in razvajanje, pozabili pa niso niti na sobo za sprostitev.

Potniška ladja uporablja monokromatsko barvno paleto z veliko odtenkov rjave barve, bež in barve smetane. Gostje lahko občudujejo bogate detajle, tkanine in bleščeč marmor, kot ga boste našli v številnih prestižnih salonih in restavracijah. 

Silver Muse je v Koper priplula iz Pulja, v poznih večernih urah pa bo svojo pot nadaljevala proti Benetkam.