DomovNoviceKoprski javni stanovanjski sklad prodaja šest nepremičnin

Koprski javni stanovanjski sklad prodaja šest nepremičnin

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Koper bo v četrtek, 5. oktobra, izvedel javno dražbo nepremičnin. Naprodaj bo šest nepremičnin, od stanovanjskih objektov do poslovnih prostorov in dvorišč. Čas za vplačilo varščin je do vključno ponedeljka, 2. oktobra.

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Koper v Dekanih prodaja dve nepremičnini, in sicer stanovanjski objekt z dvoriščem v skupni izmeri 94,8  kvadratnega metra po izklicni ceni 115.000 evrov ter dvorišče v izmeri 32 kvadratnih metrov po izklicni ceni 8.160 evrov.

V naselju Spodnje Škofije sta naprodaj dva stanovanjska objekta. Prvi, v izmeri 42,2 kvadratnega metra, je ocenjen na 58.100 evrov, drugi, v izmeri 79,6 kvadratnega metra, pa na 79.500 evrov.

stavba Zeleni park v Kopru

Na seznamu nepremičnin sta se znašli tudi dve iz središča mesta Koper. Na Kidričevi ulici je po izklicni ceni 55.000 evrov naprodaj stanovanje v izmeri 21,34 kvadratnega metra, v 1. nadstropju trgovsko-poslovnega centra Zeleni park pa 218,8 kvadratnega metra velik poslovni prostor za 469.100 evrov.

Javna dražba bo v četrtek, 5. oktobra, ob 10. uri v prostorih Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Koper, Cesta Zore Perello-Godina 2, Koper. Dražitelji morajo varščino vplačati do vključno ponedeljka, 2. oktobra. Vse dodatne informacije in podatki o nepremičninah so dostopni na tej povezavi.

Foto: JSS MOK