DomovNoviceKoprsko občinsko upravo bo naslednjih pet let vodila Irena Kocjančič

Koprsko občinsko upravo bo naslednjih pet let vodila Irena Kocjančič

NoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper ima novo-staro direktorico občinske uprave. Potem ko je Irena Kocjančič več mesecev občinsko upravo vodila kot vršilka dolžnosti direktorja, je po končanem javnem natečaju dobila petletni mandat na tem najvišjem položaju v občinski upravi.

Irena Kocjančič je po izobrazbi pravnica. Delo na Mestni občini Koper dobro pozna, saj je že leta 1993 začela s pripravništvom na takratni Skupščini občine Koper v Zavodu za družbeni razvoj občine Koper. V njenem življenjepisu so nanizane zaposlitve v Referatu za komunalni razvoj, po reorganizaciji v Uradu za nepremičnine in Samostojni investicijski službi, pred nastopom funkcije v. d. direktorja občinske uprave 13. maja 2022, pa je vodila Urad za prostorski razvoj in nepremičnine. S svojimi bogatimi izkušnjami tako ni imela težav prepričati strokovno komisijo, da je prava izbira.

»Pri svojem delu sem vestna, natančna in odgovorna, hitro prepoznam prioritete, zavedam pa se tudi pomena timskega dela in povezovalnosti na vseh ravneh delovanja. V prizadevanjih za dobre medosebne odnose ves čas stremim k razvoju in krepitvi organizacijske kulture ter s tem pripadnosti Mestni občini Koper kot instituciji,« o sebi pove nova direktorica, ki bo občinsko upravo Mestne občine Koper vodila naslednjih pet let.

Foto: MOK