DomovNovice“Lijepom našom” – Mostovi kultur prihaja v Koper

“Lijepom našom” – Mostovi kultur prihaja v Koper

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Prihodnji teden bo koprska Arena Bonifika gostila snemanje ene najbolje gledanih oddaj hrvaške televizije »Lijepom našom« – Mostovi kultur. Vstopnice za ta nepozabni dogodek so že v prodaji.

Lijepom našom je glasbeno-zabavna oddaja HRT oziroma hrvaške radiotelevizije, ki jo že več kot 20 let spremlja številčno občinstvo, saj oddaja velja za eno najbolje gledanih vsebin na hrvaški televiziji, obenem pa si snemanje oddaje vsakič znova v živo ogleda več tisoč ljudi.

Lijepom našom, ki jo že od začetka vodi  legendarni hrvaški voditelj Branko Uvodić, je namreč veliko več kot oddaja, saj je z nastopom znanih in manj znanih glasbenikov, folklornih skupin in kulturno-umetniških društev obenem tudi javni koncert tradicionalne kulture hrvaškega naroda in narodnih manjšin. Od tod tudi zgovorno ime dogodka Mostovi kultur, ki prihodnji teden prihaja v Koper, saj sta prav tradicija in glasba tisti, ki združujejo ljudi. 

Oddaja Lijepom našom – Mostovi kultur bo obiskala tudi Koper.

Vstopnice po ceni 10 evrov so že v prodaji na prodajnih mestih Eventim, v Areni Bonifika, v prostorih Hkd Istra Piran in v TIC Koper v Pretorski palači.

Snemanje oddaje, ki se odvija po različnih dvoranah nekdanje Jugoslavije, je tako za občinstvo pravi spektakel. Prihodnjo sredo, 8. novembra, ob 19. uri bo tako prizorišče snemanja oddaje koprska Arena Bonifika. Organizatorji napovedujejo približno štiriurni zabavno-glasbeni dogodek, na katerem se bo zvrstilo okoli 30 različnih slovenskih in hrvaških glasbenih izvajalcev, med njimi denimo Neda Ukraden, Kićo Slabinac, Alfi Nipič in številni drugi, kot so folklorne skupine in klape.