DomovNoviceLokalni ponudniki, bi se želeli predstaviti?

Lokalni ponudniki, bi se želeli predstaviti?

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Se ukvarjate s turistično dejavnostjo in vas zanima, kako bi jo predstavili širšemu občinstvu? Zaupate v svojo idejo in bi jo radi delili z ostalimi ter tako postali bolj prepoznavni?

Na spletnem portalu eKoper pripravljamo novo rubriko, kjer vabimo vse, ki ste s svojim delom na kakršenkoli način povezani s turizmom, da se predstavite bralcem in tako vašo dejavnost dvignete na še višjo raven!
Foto: arhiv ekoper.si
V prihodnje bomo na našem spletnem portalu obširno predstavljali hotele, hostle, apartmaje, domačije, ponudbe turističnih izletov, restavracije, gostilne, bare, vinske kleti in vse druge obrate v Mestni občini Koper, za katere ste prepričani, da bi jih bilo potrebno predstaviti širši domači in tuji javnosti.
Vse kar je potrebno storiti je, da se nam javite preko e-mail naslova ekoper@koper.si ali pa nam pustite zasebno sporočilo na naših profilih na facebooku, instagramu ali twitterju.
Stopili bomo v kontakt z vami in tako pripravili predstavitev vaše dejavnosti. Izkoristite priložnost in vašo dejavnost približajte našim bralcem!