DomovNoviceNaše mesto je obiskala luksuzna super jahta Crystal Esprit

Naše mesto je obiskala luksuzna super jahta Crystal Esprit

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Zaradi slabih vremenskih razmer v dopoldanskem času se je luksuzna super jahta Crystal Esprit, ki je bila sicer namenjena v Piran, privezala na koprskem potniškem terminalu.

Crystal Esprit, prva v vrsti luksuznih super jaht, ki jih proizvaja podjetje Crystal Yacht Cruises, je k nam je pripeljala 60 potnikov, ti pa so si z navdušenjem ogledali naše mesto.

Na jahti si potniki med drugim lahko privoščijo pravo podvodno izkušnjo s potopno kapsulo. Sicer pa se lahko zabavajo tudi v casinoju Resorts World At Sea, uživajo ob pitju okusnih kokatjlov ali pa si privoščijo počitek na pokriti zgornji palubi.

Avstralski turisti so bili navdušeni nad Koprom. Foto: ekoper.si

Na naših ulicah smo tako ujeli Avstralske turiste, ki so danes obiskali Postojnsko jamo in se sprehodili skozi naše mesto. Zaupali so nam, da so si Slovenijo predstavljali čisto drugače, saj so pričakovali revna mesta in ljudi. Tako so bili pozitivno presenečeni nad našo kulturno dediščino, čistočo mesta in prijaznostjo ljudi. Izpostavili so predvsem našo bogato arhitekturno dediščino, ki kot pravijo, v mestih po svetu vedno bolj izginja.