DomovNoviceMartinova tržnica pod lučkami in praznični decembrski sejmi vabijo k sodelovanju

Martinova tržnica pod lučkami in praznični decembrski sejmi vabijo k sodelovanju

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Koper bo v začetku prihodnjega meseca zasijal in vrata bo odprla Čudolandija, dežela veličastnih svetlobnih instalacij in tisočerih luči. V sklopu pestrega spremljevalnega programa bodo organizirani tudi različni tematski sejmi in dodatna gostinska ponudba.

Sejemsko dogajanje se bo v Kopru začelo z Martinovo tržnico pod lučkami, v okviru katere lahko vinarji, oljkarji in drugi gastronomski ponudniki predstavijo in obiskovalcem ponudijo svoje izdelke in pridelke obarvane z »Martinovimi« običaji. Tržnica bo z domačimi dobrotami postregla na trgu pri Upravi za pomorstvo in Mandraču od 9. do 11. novembra, med 14. in 20. uro. Sodelovanje na tržnici je za ponudnike brezplačno, sodelujoči poravnajo le varščino. Prijave so možne do torka, 6. novembra. Dodatne informacije in prijavnica so na voljo TUKAJ.

Mestna občina Koper pa bo v sodelovanju z Zavodom Koper Otok in Skupino Tojeto d.o.o. že tradicionalno organizirala tudi praznične sejme v decembru, ki bodo predvidoma na Carpacciovem trgu v Kopru. Miklavžev sejem, med 6. in 8. decembrom, in Božično novoletni sejem, med 21. decembrom in 1. januarjem 2019, vabita k sodelovanju ponudnike z rokodelskimi izdelki, tekstilom, darilnim programom, gastronomskimi spominki, knjigami in drugimi izdelki, ki po svojem namenu in obliki ustrezajo prazničnemu vzdušju in tematiki sejma. Za sodelovanje na enem ali obeh sejmih ponudniki poravnajo varščino in strošek elektrike (v kolikor jo potrebujejo), najem stojnice pa je ob premieri Čudolandije brezplačen. Za sodelovanje na Miklavževem sejmu se zainteresirani ponudniki lahko prijavijo do 26. novembra za sodelovanje na Božično novoletnem sejmu pa najkasneje do 10. decembra. Dodatne informacije, pogoji sodelovanja in prijavnica so na voljo TUKAJ.

V okviru Čudolandije bo poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo v hiškah in premičnih gostinskih objektih (prikolicah). Gostinski ponudniki so vabljeni k sodelovanju in predstavitvi svoje ponudbe v obdobju od 9. novembra do 13. januarja 2019. Gostinska ponudba, ki lahko zajema vse od prazničnih napitkov in sladic do različnih toplih prigrizkov, bo odlična popestritev dogajanja in aktivnosti, ki se bodo izvajale v okviru Čudolandije, od sejmov, drsališča, spremljevalnega programa. Za dodatne informacije, pogoje sodelovanja (varščina, prispevek za sodelovanje) in prijave lahko ponudniki pokličejo na tel. št. 051/601-969 ali pošljejo sporočilo na info@tojeto.si do 6. novembra.

Bodite del nepozabnega čarobnega doživetja v Čudolandiji v Kopru.

Svoja vrata odpira Čudolandija!