DomovNoviceMesec kulture v Centru mladih Koper

Mesec kulture v Centru mladih Koper

KulturaNaši krajiNovicePogovoriProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Po uspešnem preboju januarskega prireditvenega zatišja CMK vstopa v mesec februar, ki bo letos posvečen kulturnim vsebinam za mladino. 

V soboto, 4. februarja, bo med 10. in 16. uro potekala izmenjevalnica knjig in oblačil, ki ga Klub študentov Občine Koper ter Center mladih Koper organizirata na Gregorčičevi 4.


Takoj po kulturnem prazniku se na oder vračajo Obalne rime »Back to roots«, ki bodo gostile uveljavljene ter manj uveljavljene pesnice in pesnike. Vabljeni v četrtek, 9.februarja, ob 20. uri v Center mladih Koper.
V tokrat bolj zgodnjem času se vrača tudi festival Kulturiti dvoru, ki bo svoj poklon kulturi prispeval v jazzovski obliki. V petek, 10. februarja, bo ob 20. uri nastopil duet DOVČ-KRMAC, ki bo s harmoniko, tubo ter efekti raziskoval večdimenzionalsti zvoka. V soboto, 11. februarja, pa bo ob 20. uri nastopila skupina Ecliptic, ki jo sestavljajo predstavniki težke sodobne jazzovske kategorije.
Ker si kulture ne moremo predstavljati brez starih običajev, Center mladih Koper vabi na pustno rajanje v soboto, 18. februarja, ob 20.30 uri, ki ga bodo do polnoči pospremili lokalni Beatles Legendado.

Prav tako se v februarju vračajo tudi družabne igre, jam session, stand up večer ter številne delavnice.

Več informacij  o dogodkih Centra mladih Koper na povezavi.

Foto: MOK