DomovNoviceNemški turisti pohvalili ponudbo mesta

Nemški turisti pohvalili ponudbo mesta

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Na koprskem potniškem terminalu danes lahko občudujete Mein Schiff 2. Ob tej priložnosti smo ujeli mimoidoče turiste, ki so bili presenečeni nad lepotami našega mesta.

»Navdušen sem nad srednjeveškim mestnim jedrom in slikovitimi ulicami, ki nosijo prav poseben čar. Prvič sem v Kopru in prijetno sem presenečen. Gre za mesto, kjer sta vidna razvoj in vložek je povedal Sascha iz Nemčije, ki je ob tem dodal, da bo v prihodnosti zagotovo znova obiskal naše mesto.

Michael je z ženo prvič obiskal Koper in pohvalil ponudbo našega mesta. Foto: ekoper.si

Michael, ki prav tako prihaja iz Nemčije, je pohvalil ponudbo našega mesta, obenem pa je dejal, da mu je bila izredno zanimiva mestna tržnica, ki ponuja lokalne pridelke. »Prav posebej me je fascinirala promenada, po kateri smo naredili prijeten sprehod ob morju je svoje zadovoljstvo nad Koprom izrazil nemški turist.

Mein Schiff 2, ki so jo splovili leta 1997, se ponaša s pestro zgodovino, saj je menjala kar tri imena. Najprej se je imenovala MV Mercury in se nato preimenovala v Celebrity Mercury, danes jo poznamo kot Mein Schiff 2. K nam je iz Splita pripeljala 1800 potnikov, ki so si ogledali naše mesto in zaledne vasi, svojo pot pa je nadaljevala proti Trstu.