DomovNoviceSVETOVNE ZVEZDE NA ZELENICI: Jutri Bonifika gosti veliki dobrodelni nogometni spektakel

SVETOVNE ZVEZDE NA ZELENICI: Jutri Bonifika gosti veliki dobrodelni nogometni spektakel

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Že jutri ob 10. uri bo stadion Bonifika v Kopru gostil prav poseben nogometni spektakel, na katerem bodo namesto profesionalnih nogometašev drese oblekli znani glasbeniki, športniki in drugi predstavniki slovenske in svetovne estrade. Na zelenici se bosta namreč pomerili reprezentanca estradnikov Slovenije in Star Team Monaco, dogodek pa bo imel tudi dobrodelno noto.

Del sredstev od prodanih kart bo namreč namenjen fundaciji Stars for the Children, ki jo je ustanovil princ Albert Monaški, kot tudi projektu Botrstvo, Zveza prijateljev mladine Ljubljana-Moste pa bo nekaj otrok in njihovih družinskih članov pripeljala na ogled tekme.

V ekipi Star Team Monaco se bodo med drugimi pomerili: Kristian Ghedina, znani italijanski smučar in avtomobilski dirkač, Sebastien Frey, nekdanji nogometaš Internazionale Milano FC, Andrea Caldarelli, voznik dirkalnega vozila, Massimiliano Blardone, nekdanji italijanski smučar, Jure Košir, nekdanji slovenski smučar in Everson Pereira Da Silva, upokojeni brazilski nogometaš. S slovenske strani bodo nogometne trike pokazali Jože Potrebuješ, Omar Naber, Vili Resnik, Dejan Vunjak in Dejan Zupan, član ansambla Saše Avsenika, ter mnogi drugi.

V ekipi Star Team Monaco se bosta pomerila tudi Kristian Ghedina, znani italijanski smučar in avtomobilski dirkač in Jure Košir, nekdanji slovenski smučar. Foto: ekoper.si

Prepričala jih je odlična koprska športna infrastruktura

»Pogosto se udeležujem dogodkov v okviru fundacije Stars for the children in vesel sem, da nam je eno takih prireditev uspelo pripeljati v Koper. Mesto se ponaša z odlično nogometno infrastrukturo, kar je presenetilo tudi predstavnika monaške ekipe, ki si je prišel ogledat prizorišče dogodka,« je dejal Denis Novato, svetovno znani harmonikar, ki je tudi pobudnik dobrodelne nogometne tekme. Z nogometnim spektaklom bo nenazadnje obeležil tudi 30 let svojega glasbene kariere, v okviru katere je nanizal mnogo glasbenih uspehov.