DomovNoviceZaupanje podjetja Harvey Norman v županovo vizijo se je izplačalo

Zaupanje podjetja Harvey Norman v županovo vizijo se je izplačalo

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Harvey Norman je s ponosom predstavil dve povsem posodobljeni nadstropji svoje trgovine v Kopru. V celoti prenovljeno poslovalnico sta s prerezom otvoritvenega traku slavnostno odprla direktorica slovenske podružnice Harvey Norman, Melissa Wilson in podžupan Mestne občine Koper, gospod Peter Bolčič. Uspešno prenovo so v podjetju pospremili tudi z večerno VIP zabavo za poslovne partnerje in medije, na kateri je nastopila letošnja predstavnica Slovenije na Evroviziji, Koprčanka Lea Sirk.

Koprska trgovina je svoja vrata prvič odprla leta 2006, ko se je otvoritve udeležil tudi koprski župan Boris Popovič.

V podjetju Harvey Norman Slovenija so izjemno veseli dobrih odnosov in odličnih vezi z Mestno občino Koper. V znak vzajemne podpore in upanja na nadaljnja uspešna sodelovanja sta slavnostni trak na otvoritvi skupaj prerezala direktorica slovenske podružnice Harvey Norman, Melissa Wilson in podžupan Mestne občine Koper, gospod Peter Bolčič. Direktorica slovenske podružnice Harvey Norman, Melissa Wilson, je v svojem govoru ob odprtju izkazala izjemno hvaležnost županu in vsem ostalim zaposlenim na koprski občini, da so s svojim delom pripomogli tudi k svečani otvoritvi prenovljene poslovalnice Harvey Norman v Kopru. Prav tako pa je v svojem govoru nostalgično povedala: “Še danes se dobro spomnim, kako je župan tega čudovitega mesta, Boris Popovič, leta 2005 sam osebno razkazal mesto naši generalni direktorici iz Avstralije, Katie Page. Z njo je delil vizijo o razvoju Kopra in širše okolice, zato ni čudno, da smo našo drugo poslovalnico v Sloveniji leto kasneje odprli prav v Kopru.”

Pri podjetju so se ob odprtju prenovljene trgovine županu zahvalili, ker je dano obljubo več kot izpolnil ter tako s svojo vizijo ustvaril podjetništvu prijazno okolje, kar so s pridom znali izkoristiti pri avstralskem velikanu Harvey Normanu.