DomovNoviceV Kopru nov taksi prevoznik

V Kopru nov taksi prevoznik

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Hrvaški taksi prevoznik Cammeo, ki že vozi po Ljubljani, Mariboru in Kranju, od tega tedna dalje svojo storitev nudi tudi v Kopru. Na Obalo so tako poslali deset novih vozil, prevoz pa si bodo lahko uporabniki naročili preko mobilne aplikacije Cammeo ali klicnega centra.

Kot so sporočili iz podjetja, bo uporabnikom na Obali na voljo napredna Cammeo aplikacija, ki jim bo omogočala tudi spremljanje poti vozila in ocenjevanje njihove izkušnje s storitvijo.

Poleg mobilne aplikacije bodo uporabniki prevoz lahko naročili tudi s klicem v klicni center, 24 ur na dan in vse dni v tednu, na telefonski številki 05 777 1212.

Taksi prevoznik v Sloveniji trenutno posluje v Ljubljani, Mariboru in Kranju, kjer zaposluje več kot 100 voznikov. Kot so pojasnili v podjetju, se njihovi vozniki pred začetkom dela izobražujejo na Cammeo akademiji za voznike. Ta je bila ustanovljena po načelu vseživljenjskega učenja in velja za edino tovrstno v Evropi, so dodali.

Z enotno ceno 0,85 evra na prevoženi kilometer Cammeo postaja najugodnejši taksi prevoznik v Kopru. Štartnina bo ravno tako znašala 0,85 evro, čakalna ura pa 20 evrov. Cammeo pri svojem poslovanju ne bo uporabljal dodatnih tarif, kar pomeni, da je cena vožnje enaka v kateremkoli delu dneva in ne glede na razmere na cesti.