DomovNoviceNorwegian Spirit že drugič letos pri nas

Norwegian Spirit že drugič letos pri nas

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

V zgodnjih jutranjih urah je iz Benetk v Koper priplula potniška ladja Norwegian Spirit, z njo pa nekaj več kot dva tisoč potnikov, ki bodo naše mesto in lepote Slovenije raziskovali ves dan, pozno zvečer pa se bo morska krasotica napotila  proti Splitu, kjer je načrtovan naslednji postanek.

V Koper je potniška ladja pripeljala 2018 potnikov, ki si bodo ogledali tako naše mestno jedro kot tudi zaledje. Kot je v navadi, si bodo mnogi turisti privoščili tudi ogled Postojnske jame in Predjamskega gradu ter se odpeljali do našega glavnega mesta. V naše pristanišče je omenjena potniška ladja prispela drugič letos, prvič se je pri nas zasidrala 23. junija.

Potniška ladja Norwegian Spirit je registrirana na Bahamih. Morske valove je prvič “občutila” leta 1998.

Norwegian Spirit naj bi v Koper priplula še enkrat v septembru. Foto: ekoper.si

Zabava brez konca

Norwegian Spirit, dobrih 268 metrov dolga potniška ladja ladjarja Prestige Cruise Holdings potnikom nudi prestižna potovanja. Za tiste, ki se navdušujejo, je na voljo gledališče Stardust, ladja pa ponuja tudi ogromen bazen, kjer si lahko privoščite branje svoje najljubše knjige. Kdor se navdušuje nad noro zabavo, na svoj račun pride v številnih nočnih klubih in barih, ki poskrbijo za neprespane noči. Norwegian Spirit je pravi izbor tudi za tiste, ki radi poskusijo srečo, saj na njej lahko najdemo tudi casino.