DomovNoviceObčina bo tudi letos sofinancirala izvajanje športnih programov

Občina bo tudi letos sofinancirala izvajanje športnih programov

Naši krajiNoviceObvestilaŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je objavila javni razpis za sofinanciranje športnih programov v letu 2022. Prijavo lahko oddajo športna društva in zveze, registrirane v Republiki Sloveniji, pravne osebe ter samostojni podjetniki posamezniki, registrirani za opravljanje športne dejavnosti v RS, ustanove, ki so ustanovljene za splošno koristen namen na področju športa, vzgojno-izobraževalni zavodi, ki izvajajo javno veljavne programe, ter zasebni športni delavci. Rok za prijavo se izteče v petek, 11. februarja.

Koprska občina bo v letu 2022 sofinancirala prostočasno športno vzgojo otrok, mladine in otrok ter mladostnikov s posebnimi potrebami, obštudijske športne dejavnosti, športno vzgojo otrok in mladine, usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport, šport invalidov, športno rekreacijo in šport starejših. Poleg tega bo sofinancirala razvojne dejavnosti v športu, ki vključujejo izobraževanje, usposabljanje in izpopolnjevanje strokovnih delavcev v športu, založništvo v športu, znanstvenoraziskovalno dejavnost v športu, informacijsko-komunikacijsko tehnologijo na področju športa, športne prireditve in promocijo športa ter športno dediščino in muzejsko dejavnost v športu.

Zainteresirani morajo prijavo oddati po pošti kot priporočeno pošiljko najkasneje do petka, 11. februarja 2022, na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva 10, 6000 Koper, ali jo do tega dne oddati v sprejemni pisarni občine v času uradnih ur. Prijava mora biti oddana v zaprti ovojnici z oznako »Ne odpiraj – prijava«, Javni razpis za sofinanciranje športnih programov v Mestni občini Koper za leto 2022, št.: 671-3/2022, na hrbtni strani pa mora biti naveden naslov pošiljatelja. Prijavitelji bodo o izidu javnega razpisa pisno obveščeni najpozneje v 60 dneh po zaključku razpisa.

Več o pogojih javnega razpisa si lahko preberete na spletni povezavi.