DomovNoviceObčina išče višjega svetovalca za gospodarstvo, kmetijstvo in razvoj

Občina išče višjega svetovalca za gospodarstvo, kmetijstvo in razvoj

NoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je objavila javni natečaj, s katerim v svoje vrste vabi višjega svetovalca za gospodarstvo, kmetijstvo in razvoj, ki bo zaposlen v Uradu za gospodarstvo, kmetijstvo in razvoj. Gre za zaposlitev za nedoločen čas, s polnim delovnim časom, zainteresirani kandidati se lahko prijavijo do vključno srede, 6. julija.

Zainteresirani kandidati morajo izpolnjevati določene pogoje, ki so natančneje opredeljeni v javnem natečaju. Ob prijavi na delovno mesto višjega svetovalca za gospodarstvo, kmetijstvo in razvoj v Uradu za gospodarstvo, kmetijstvo in razvoj morajo imeti kandidati najmanj visokošolsko izobrazbo in štiri leta delovnih izkušenj v ustrezni stopnji.

Zadolžitve kandidata, ki se prijavlja na razpisano delovno mesto, bodo med drugim izvajanje najzahtevnejših strokovnih nalog in projektov na področju gospodarstva, kmetijstva, ribištva, obrtništva in drugih gospodarskih dejavnosti ter ustvarjanje pogojev za pospeševaje razvoja teh dejavnosti. Njegove zadolžitve bodo obsegale tudi spremljanje gospodarstva na območju občine in regije, sodelovanje na mednarodnih sejmih, svetovanje zunanjim institucijam na področju pomorskega potniškega terminala in izvajanje aktivnosti za pospeševaje razvoja mednarodnih odnosov ter promocija turizma.

Kandidati lahko prijavo oddajo do vključno srede, 6. julija. Vložijo jo tako, da izpolnijo obrazec, ki vsebuje vse potrebne podatke za popolno prijavo.