DomovNoviceOd piva do maškar in elektronske glasbe

Od piva do maškar in elektronske glasbe

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi prvi avgustovski vikend v destinaciji Koper napoveduje obilo zabave. Dolgčas ne bo ne v mestu ne na podeželju Mestne občine Koper.

Že nocoj se lahko v mestu odpravite na stand up večer z Janom Kreuzerjem, ki ga bodo ob 21. uri pripravili na trgu ob Kavarni Triglav v sklopu Poletnih večerov pod drevesom. Tisti, ki ste željni dobre glasbe, pa se lahko zapeljete do Kubeda, kjer bo ob 21. uri akustični večer z Grešnimi Kozli v sklopu niza dogodkov Čubed pod borovci.

Tudi jutrišnji petkov večer vas ne bo pustil ravnodušne. Titov trg bo že od 17. ure dalje prizorišče 6. Festivala mikropivovarjev, v okviru katerega se bo letos predstavilo kar 16 mikropivovarjev, med njimi tudi trije primorski novinci – 22brewing, Varuh in Castra.

Pestro bo tudi v Dekanih, kjer se bo ob 18. uri z malonogometnim turnirjem in postavitvijo mlaja začela tradicionalna šagra Guoštovca, ki jo bo jutri zaznamoval rock za vse generacije ob zvokih skupin Jameson & The Followers, Majka in De Peachkiss. V soboto pa bodo v Dekanih pripravili Šagro v maškarah. Program se bo začel že ob 18. uri z animacijo za otroke in šovom “Dekani imajo talent“, sledili bodo 5. Rally v maškarah, povorka pustnih mask in večerna zabava s skupinama Nočni skok in Tequila. Nedelja pa bo minila v znamenju tradicionalne briškolade in zabave s skupino Roxie.

Jutri na svoj račun prihajajo tudi ljubitelji elektronske glasbe lahko odpravite v Smokvico, kjer bo od 21. ure dalje prireditev Mladost v Smokvici, v soboto ob 21. uri pa lahko obiščete Poletni večer pod drevesom na trgu ob Kavarni Triglav, kjer bodo nastopili Chilli Brass Band.

Že nocoj se lahko v mestu odpravite na stand up večer z Janom Kreuzerjem, ki ga bodo ob 21. uri pripravili na trgu ob Kavarni Triglav v sklopu Poletnih večerov pod drevesom.

V nedeljo ob 19.30 bo na Ukmarjevem trgu v sklopu Glasbenih utrinkov nastopilo Godbeno društvo Mužika sv. Lazar, v ponedeljek, 6. avgusta, pa bo na Martinčevem trgu ob 20.30 Striptiz z Matjažem Javšnikom.

Avgustovske prireditve si lahko podrobneje pogledate tudi v koledarju prireditev, ki je v tiskani obliki dostopen v koprskem TIC-u in katerega bodo v teh dneh prejela vsa gospodinjstva v občini, več o dogajanju pa lahko spremljate tudi na Facebook strani Visit Koper in spletni strani www.koper.si.