DomovNovicePihalni orkester Marezige tudi letos pričaral praznično vzdušje

Pihalni orkester Marezige tudi letos pričaral praznično vzdušje

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Pred dnevi je v dvorani Krajevne skupnosti Marezige potekal praznično obarvan božično-novoletni koncert Pihalnega orkestra Marezige pod vodstvom dirigenta Romana Grabnerja. Koncerta se je udeležil tudi župan Mestne občine Koper Aleš Bržan.

Tradicionalno vsako leto člani orkestra združijo moči in se potrudijo, da za obiskovalce koncerta pripravijo nepozaben dogodek. Tudi letos so skupaj okrasili dvorano in dokazali, da niso ustvarjalni samo na področju glasbe.

Letošnji koncertni program je bil v Marezigah zelo zanimiv, saj je orkester ob božični glasbi zaigral tudi melodije iz trilogije filmov Gospodarja prstanov (The Lord of the Rings) in iz animiranih filmov Kako izuriti svojega zmaja (How to Train Your Dragon) terPolarni vlak (The Polar Express). Na koncertu je z orkestrom nastopila tudi pevka Sara Pajić Osolnik, ki je zapela pesmi Bela snežinka in Hallelujah.

Člani Pihalnega orkestra Marezige se že veselijo novega leta in novega vodstva, saj so še vedno v iskanju novega dirigenta, s katerim bi glasbeno zajadrali novim izzivom naproti.

Foto: MOK